Dat ik zoveel mogelijk van de wereld wil zien, weten de meeste mensen wel. Wanneer ik terugkom van vakantie ben ik vaak alweer aan het bedenken waar de volgende trip heengaat. Vandaag vertel ik jullie welke trips er de komende periode in de planning staan.

san sebastian

San Sebastián

San Sebastián is mijn eerstvolgende vakantie. In deze stad in het Spaanse Baskenland woont momenteel een vriendin (Lana) voor een half jaar. Een goed excuus voor een vakantie vind ik zo!

San Sebastián staat bekend om het lekkere eten (tapas), gezellige terrassen, cultuur en mooie (surf)stranden. Het klinkt voor mij als een superbestemming en het fijne is dat Lana ons alle leuke plekjes kan laten zien. Daarnaast kan ik mijn Spaans eindelijk in praktijk brengen. Ik kijk er erg naar uit om Lana weer te zien en om de beste tapas van heel Spanje te proeven.

san sebastián

Brugge

Twee jaar geleden ging ik met vriendin Marissa een paar weken voor Kerstmis naar Antwerpen om daar de kerstsfeer te proeven. Vorig jaar konden we helaas niet gaan, doordat ik op Malta was. Maar dit jaar kunnen we natuurlijk wel!

Ik wilde altijd al naar Brugge. Ik houd van oude steden waarbij het lijkt alsof je op een filmset staat. Brugge heeft een mooi, historisch centrum. Dat, gecombineerd met kerstlichtjes, lijkt het me een erg gezellige bestemming.

Brugge

Zuid-Afrika

Ik heb het leukst voor het laatst bewaard: volgend jaar ga ik namelijk naar Zuid-Afrika. Ik wil al heel lang naar Zuid-Afrika. Het lijkt me erg indrukwekkend om wilde dieren spotten en de mooie natuur te bekijken.

Ik weet nog niet waar we in Zuid-Afrika naartoe gaan en wat we allemaal gaan doen. Ik ga namelijk met mijn ouders en broertje het 25-jarige huwelijk van mijn ouders vieren. Mijn vader is alles aan het regelen en het moet een verrassing blijven. Totdat ik erachter kom hoe ik kan inbreken in zijn computer weet ik dus helemaal niks. Ik ben benieuwd en kijk er erg naar uit.

Zuid-Afrika

Ik heb dus veel om naar uit te kijken. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte over deze bestemmingen met reisverhalen en tips. Hebben jullie al vakantieplannen?