Over ons

Wij zijn David en Tamara Belt, broer en zus, levensgenieters met een voorliefde voor reizen.
Vanaf jongs af aan gingen wij naar het buitenland en dit heeft ons altijd heel erg getrokken. Nieuwe plekken ontdekken, de lokale cultuur proeven en vooral genieten van de vrijheid. Op een latere leeftijd zijn wij meer ons eigen ding gaan doen, maar het reizen blijft in ons bloed zitten. Zo heeft Tamara stagegelopen op Malta en onder andere rondreizen gemaakt door IJsland, Nepal en Rusland. David heeft op Aruba en Zakynthos gewerkt en een rondreis van 10 maanden gemaakt door Latijns Amerika. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog meer gave reistips delen!

Over David

Ik ben David Belt en ik ben 26 jaar oud. Ik heb mijn koksdiploma’s gehaald en ik heb in veel restaurants ervaring opgedaan, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik ben dus iemand die altijd met eten en drinken bezig is, een ware Bourgondiër met respect voor cultuur, natuur en dier. In combinatie met een nieuwe cultuur maak je mij niet gelukkiger. Ik hou ervan om graag buiten te zijn en te genieten van de natuur. In 2023 heb ik de stap genomen om naar Spanje te verhuizen. Vanuit Spanje schrijf ik over mijn reizen en over het dagelijks leven in de Spaanse zon. 

 

 

 

David machu picchu

Over tamara

Ik ben Tamara Belt en ik ben 29 jaar. Ik heb een eigen bedrijf in webdesign (tamarabelt.nl). Tijdens mijn studie communicatie liep ik in 2015 een half jaar stage op Malta. Ik startte toen mijn reisblog op. Toen ik laatst mijn reisblog in een nieuw jasje wilde steken, kwamen David en ik op het idee om de blog samen bij te houden. Zo kunnen we nog meer reiservaringen en tips delen.

Op reis ben ik graag in de natuur. Ik ben altijd al gek op dieren en de natuur geweest. Dus als ik wilde dieren op reis kan spotten dan ben ik van de partij! Ik probeer altijd zo duurzaam mogelijk te reizen, dus dat vind je ook terug in mijn blogs.

In mijn vrije tijd lees ik graag of ben ik creatief bezig. Ik doe ook aan yoga en salsa dansen. Daarnaast houd van gezelligheid en ben dus graag met vrienden en familie.

 

tamara bocas del toro<br />

Waarom Reizenwijs?

Reizenwijs verwijst naar (eigen)wijs en reizen. Oftewel reizen op je eigen manier, maar ook op een wijze manier. Met respect voor dier, natuur en mens dus!

Met onze blog willen wij je graag tips geven over het reizen. Je vindt op onze site persoonlijke reisverhalen, reisroutes en de voorbereidingen zodat je zelf wijs op reis gaat!

Ook vinden wij het belangrijk om duurzaam te reizen. Zo eten en slapen wij lokaal op een bestemming, zodat we ook de lokale bevolking steunen. Daarnaast houden wij onze reisroutes ook zo duurzaam mogelijk. Wij maken geen onnodig gebruik van het vliegtuig en proberen op zo een logische manier te reizen waardoor je zo min mogelijk kilometers maakt. Zo bespaar je geld en ben je goed en bewust bezig met het mileu. 

David en Tamara Reizenwijs